Bambu Collegeneulos, luonnonvalkoinen

14.50 

Bambuneulos sopii hyvin esimerkiksi puhdistamiseen ja kestovaippoihin. Bambuneulos on erittäin imukykyinen ja sitä on käytetty siivousliinojen, ”tiskirättien”, linssiliinojen ja kestovaippojen tekemiseen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): college-bambu-lv Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Collegetyyppinen alapuolelta harjattu neulos on helppo käsitellä, koska se ei purkaannu helposti harjauksen ansiosta. Neulos on valmistettu Suomessa. Siinä on 72% bambua ja 28% puuvillaa, kankaan leveys on 140 cm. Sen voi pestä 40-60 asteisessa pesussa, kutistuminen noin 5%. Neulosta myydään 0,5 metrin määrissä. Kun tilaat enemmän kuin yhden 0,5 metrin palan, toimitamme  kankaan kokonaisena leikkaamatta sitä paloiksi.

Tuotekuvaus: Orneule ”Viskoosibambu on selluloosamuuntokuitu ja sitä valmistetaan viskoosin kehruumenetelmällä, mutta raaka-aineena käytetään nopeasti uusiutuvaa, kasvatettua bambua. Viskoosibambu on materiaalina kestävä, stabiili ja luja. Se on erittäin imukykyinen ja hengittävä. Antistaattisuutensa ja pehmeytensä vuoksi se on erittäin miellyttävä käytössä, mutta saattaa nyppyyntyä hieman. Viskoosibambu sopii herkkäihoisille käyttäjille ja allergisoimaton sekä biologisesti hajoava.”

Lisätiedot

Paino 0.260 kg