Kädentaito iltakurssi Fiskarsissa, Painaminen

49.00 

Haluatko kokea ja oppia jotakin uutta
Tällä Kädentaito iltakurssilla tehdään itse leimasin tai sabluuna, jolla painetaan kankaalle tai paperille. Kurssin kesto noin 4 x 5 tuntia ja hinta on 49 €. Materiaalimaksu on 10€, joka sisältää käytetyt kankaat leimasin- tai sabluunamateriiaalit ja värit.
Kurssi järjestetään tiistaisin 15.2.2022, 22.2.2022, 1.3.2022 ja 8.3.2022 klo 18-20.

 

Poista
 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Leimasimella tai sabluunalla painaminen, painamme kankaalle ja / paperille

Itse tehty leimasin tai sabluuna on aina erilainen ja uniikki. Omalla kuviolla saat juuri itsesi näköisiä kankaita tai kortteja. Tämän piknikin teemana on painaminen leimasimella tai sabluunalla. Jokainen osallistuja tekee leimasimensa tai leikkaa sabluunan, jota käytetään kankaan tai paperin painamiseen.

Kädentaito iltakurssin kesto

Iltakurssi alkaa klo 18:00 ja sen kesto on noin 2 tuntia neljänä tiistai-iltana. Materiaalimaksu on 10€.  Kurssimateriaalit maksavat erikseen, koska niitä ei voi maksaa kulttuuri / virikeseteleillä. Lisämateriaaleja voi ostaa piknikin aikana tai sen jälkeen. Piknik paikka Piknikit järjestetään covid19 ohjeistusten mukaan ulkona tai sisällä jos sää ei salli ulkona olemista. Paikka on Villa Ruukinmäen puutarha tai sateen sattuessa SeriMerin työhuone. Piknikillä tarjotaan myös mehua, kahvia tai teetä.

Perheeseemme kuuluu koira, joka on välillä mukana menossa eli käy innokkaasti tervehtimässä kaikkia.

Iltakurssin hinta

Leimasimella tai sabluunalla painaminen, kesto noin 4 x 2 tuntia 49 €. Materiaalimaksu on 10€, joka sisältää käytetyt kankaat leimasin- tai sabluunamateriiaalint ja värit.

SeriMerin kurssin voi maksaa myös virikeseteleillä

Meille käy Edenred, e-passi, Smartum ja Eazybreak kurssien maksuvälineiksi. Näillä voi ostaa vain henkilökohtaisen kurssin. Kun maksat kurssin virikesetelillä, niin valitse kassasivulla maksutavaksi lasku. Kun varausvahvistus on tullut etsi SeriMeri omasta virikesetelipalvlustasi ja maksa kurssimaksu palveluntarjoajan ohjeiden mukaan.

Covid19

Noudatamme viranomaisten antamia ohjeita korona-ajan kokoontumisesta, suojainten käyttämisestä ja hygieniasta.

Tulethan piknikille vain terveenä ja käytät hengityssuojainta sisätiloissa.

 

Lisätiedot

Piknikpäivä

4.6.2022, 12.6.2022, 27.6.2022