Kädentaito piknik Fiskarsissa, Miniryijy

98.00 

Haluatko kokea ja oppia jotakin uutta samalla kun vierailet Fiskarsissa. Kädentaito piknik on muutamaksi tunniksi hauskaa tekemistä Villa Ruukinmäen puutarhassa Fiskarsin ruukissa.
Tällä Kädentaito piknikillä miniryijy kudotaan kudontakehyksessä. Piknikin hintaan kuuluu kehys ja tarvittavat langat.
Valitse sinulle sopiva piknikpäivä  ja tule Villa Ruukinmäelle.

Poista
 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Miniryijyn kutominen

Tällä piknikillä opit kutomaan ihastuttavia miniryijyjä kodin sisustukseen. Pieni ryijy on kaunis sisustuselementti seinällä. Voit myös ommella ryijyjä yhteen ja pian sinulla on kaunis matto tai tuolille päällinen.

Jos  sinulla on korillinen unohdettu lankoja odottamassa käyttöä, niin ota piknikin jälkeen unohdetut langat käyttöön ja kudo pieni ryijy. Miniryijyyn voi käyttää lankakorin langat, jotka ovat jääneet jostain työstä yli. Vai onko kenties jokin työ jäänyt kesken eikä se enää valmistu. Pura vuosia keskeneräisenä ollut työ ja tee siitä jotain ihan uutta.

Kädentaito piknikin kesto

Piknikkiin alkaa klo 10:00 ja sen kesto on 3 tuntia ja mukaan kuuluu tarvittavat materiaalit yhteen työhön. Lisämateriaaleja voi ostaa piknikin aikana tai sen jälkeen. Piknik paikka Piknikit järjestetään covid19 ohjeistusten mukaan ulkona tai sisällä jos sää ei salli ulkona olemista. Paikka on Villa Ruukinmäen puutarha tai sateen sattuessa SeriMerin työhuone. Piknikillä tarjotaan myös mehua, kahvia tai teetä.

Perheeseemme kuuluu koira, joka on puutarhassa mukana menossa eli käy innokkaasti tervehtimässä kaikkia.

Kädentaito Piknikin hinta

Miniryijyn kutominen, kesto noin 3 tuntia 95 €, sisältää kudontakehyksen ja kurssilla tarvittavat langat. Halutessasi voi tuoda myös omat langat mukana. Miniryijyn koko on noin 18 x 18 cm. Se ei ehkä valmistu piknikin aikana, mutta voit jatkaa kutomista itsenäisesti kotona.

SeriMerin kurssin voi maksaa myös virikeseteleillä

Meille käy Edenred, e-passi, Smartum ja Eazybreak kurssien maksuvälineiksi. Näillä voi ostaa vain henkilökohtaisen kurssin. Kun maksat kurssin virikesetelillä, niin valitse kassasivulla maksutavaksi lasku. Kun varausvahvistus on tullut etsi SeriMeri omasta virikesetelipalvlustasi ja maksa kurssimaksu palveluntarjoajan ohjeiden mukaan.

Covid19

Noudatamme viranomaisten antamia ohjeita korona-ajan kokoontumisesta, suojainten käyttämisestä ja hygieniasta. Nykyisten määräysten mukaan voimme kokoontua vain 6 hengen ryhmissä, joten piknikille otetaan 5 osallistujaa.

Tulethan piknikille vain terveenä.

 

Lisätiedot

Piknikpäivä

15.5.2021, 5.6.2021, 19.6.2021