Kädentaito piknik Fiskarsissa, Painaminen

39.00 

Haluatko kokea ja oppia jotakin uutta samalla kun vierailet Fiskarsissa. Kädentaito piknik on muutamaksi tunniksi hauskaa tekemistä Villa Ruukinmäen puutarhassa Fiskarsin ruukissa.
Tällä Kädentaito piknikillä tehdään itse leimasin tai sabluuna, jolla painetaan kankaalle tai paperille. Kurssin kesto noin 2-3 tuntia 39 €. Materiaalimaksu on 10€, joka sisältää käytetyt kankaat leimasin- tai sabluunamateriaalint ja värit.
Valitse sinulle sopiva piknikpäivä  ja tule Villa Ruukinmäelle.

 

 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Leimasimella tai sabluunalla painaminen, painamme kankaalle ja / paperille

Itse tehty leimasin tai sabluuna on aina erilainen ja uniikki. Omalla kuviolla saat juuri itsesi näköisiä kankaita tai kortteja. Tämän piknikin teemana on painaminen leimasimella tai sabluunalla. Jokainen osallistuja tekee leimasimensa tai leikkaa sabluunan, jota käytetään kankaan tai paperin painamiseen.

Kädentaito piknikin kesto

Piknikkiin alkaa klo 10:00 ja sen kesto on noin 2-3 tuntia. Materiaalimaksu on 10€.  Kurssimateriaalit maksavat erikseen, koska niitä ei voi maksaa kulttuuri / virikeseteleillä. Lisämateriaaleja voi ostaa piknikin aikana tai sen jälkeen. Paikka on Villa Ruukinmäen puutarha tai sateen sattuessa SeriMerin työhuone Villa Ruukinmäellä. Piknikillä tarjotaan mehua, kahvia tai teetä.

Perheeseemme kuuluu koira, joka on puutarhassa mukana menossa eli käy innokkaasti tervehtimässä kaikkia.

Kädentaito Piknikin hinta

Leimasimella tai sabluunalla painaminen, kesto 2-3  tuntia 39 €. Materiaalimaksu on 10€, joka sisältää käytetyt kankaat leimasin- tai sabluunamateriiaalint ja värit.

SeriMerin kurssin voi maksaa myös virikeseteleillä

Meille käy Edenred, e-passi, Smartum ja Eazybreak kurssien maksuvälineiksi. Näillä voi ostaa vain henkilökohtaisen kurssin. Kun maksat kurssin virikesetelillä, niin valitse kassasivulla maksutavaksi lasku. Kun varausvahvistus on tullut etsi SeriMeri omasta virikesetelipalvlustasi ja maksa kurssimaksu palveluntarjoajan ohjeiden mukaan.

Covid19

Noudatamme viranomaisten antamia ohjeita korona-ajan kokoontumisesta, suojainten käyttämisestä ja hygieniasta.

Tulethan piknikille vain terveenä ja käytät hengityssuojainta sisätiloissa.

 

Lisätiedot

Piknikpäivä

4.6.2022, 12.6.2022, 28.6.2022