Kädentaito piknik Fiskarsissa, Painaminen

Haluatko kokea ja oppia jotakin uutta samalla kun vierailet Fiskarsissa. Kädentaito piknik on muutamaksi tunniksi hauskaa tekemistä Villa Ruukinmäen puutarhassa Fiskarsin ruukissa.
Tällä Kädentaito piknikillä tehdään itse leimasin tai sabluuna, jolla painetaan kankaalle tai paperille. Piknikin hintaan kuuluu kurssilla tarvittavat materiaalit.
Valitse sinulle sopiva piknikpäivä  ja tule Villa Ruukinmäelle.

 

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Leimasimella tai sabluunalla painaminen, painamme kankaalle ja / paperille

Itse tehty leimasin on aina erilainen ja uniikki. Omalla leimasimella saat juuri itsesi näköisiä kankaita tai kortteja. Tämän piknikin teemana on painaminen leimasimella tai sabluunalla. Jokainen osallistuja tekee leimasimensa tai leikkaa sabluunan, jota käytetään kankaan tai paperin painamiseen.

Kädentaito piknikin kesto

Piknikkiin alkaa klo 11:00 ja sen kesto on noin 2 tuntia ja hintaan kuuluu tarvittavat materiaalit yhteen työhön. Lisämateriaaleja voi ostaa piknikin aikana tai sen jälkeen. Piknik paikka Piknikit järjestetään covid19 ohjeistusten mukaan ulkona tai sisällä jos sää ei salli ulkona olemista. Paikka on Villa Ruukinmäen puutarha tai sateen sattuessa SeriMerin työhuone. Piknikillä tarjotaan myös mehua, kahvia tai teetä.

Perheeseemme kuuluu koira, joka on puutarhassa mukana menossa eli käy innokkaasti tervehtimässä kaikkia.

Kädentaito Piknikin hinta

Leimasimella tai sabluunalla painaminen, kesto noin 2 tuntia 49 €, sisältää kurssilla käytetyt kankaat ja värit.

SeriMerin kurssin voi maksaa myös virikeseteleillä

Meille käy Edenred, e-passi, Smartum ja Eazybreak kurssien maksuvälineiksi. Näillä voi ostaa vain henkilökohtaisen kurssin. Kun maksat kurssin virikesetelillä, niin valitse kassasivulla maksutavaksi lasku. Kun varausvahvistus on tullut etsi SeriMeri omasta virikesetelipalvlustasi ja maksa kurssimaksu palveluntarjoajan ohjeiden mukaan.

Covid19

Noudatamme viranomaisten antamia ohjeita korona-ajan kokoontumisesta, suojainten käyttämisestä ja hygieniasta.

Tulethan piknikille vain terveenä ja käytät hengityssuojainta sisätiloissa.

 

Lisätiedot

Piknikpäivä

15.5.2021, 5.6.2021, 19.6.2021, 1.7.2021, 12.7.2021