Kokeile kankaanpainantaa 27.4.2019 klo 13:00-15:00

65.00 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) Koe_KP_27042019 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Saat tehtyä kauniin kassin tai tyynyliinan, kun painat kuvioita kankaalle itsetehdyllä leimasimella tai sabluunalla. Kankaanpainanta on hauskaa ja helppoa.

Työpajaryhmässä on kolmesta kuuteen (3-6) osallistujaa, ja työpaja järjestetään SeriMerin studiotyöhuoneella Fiskarsin Ruukissa. Osallistujat tekevät itse leimasimen tai sabluunan, jolla painetaan kassiin tai tyynyliinaan omia kuvioita. Työpajan kesto on noin kaksi tuntia ja sinä aikana ehtii valmistaa ainakin yhden tuotteen. Kurssi on tarkoitettu aikuisille, yli 18 vuotiaille.

Työpajan osallistumismaksu on 65 € per henkilö. Hintaan sisältyy leimasimen tai sabluunan materiaalit, painamiseen tarvittavat painovärit ja yhden kassin tai tyynyliinan. Harjoittelua varten on käytettävissä kangastilkkuja.

Työpajatyöskentelyssä käytetään työvälineitä, jotka voivat olla teräviä. Käytämme painotyössä tekstiili- ja grafiikkapainovärejä, jotka saattavat sotkea vaatteita. Tarjoamme osallistujan käyttöön esiliinan ja suojahanskat. SeriMeri Oy ei vastaa osallistujan itselleen tai toiselle tekemästä haavasta tai vammasta eikä vaatteille tapahtuneesta likaantumisesta tai pilaantumisesta.