Kortti, kohopainettu, Merikortti matkalla, sininen

8.50 

Kohopainettu grafiikkakortti kuviona on postimerkkien leimat maailmalta ja merikartta. Kortin  on koko 10,5 x 15 cm. Jokainen kortti on erilainen, uniikki kappale, kahta samanlaista ei ole ja kortit valikoituvat sattumanvaraisesti alueelta Merikarttasarja B Helsinki – Parainen.

Tuotetunnus (SKU): kortti-2-os-koho-matkalla-merikortti Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kohopainettu kortti, kuviona postimerkkileimat matkoilta. Leimatkuvio kohoaa hieman pohjasta ja pinta on kolmiulotteinen. Kuvio on käsin painettu kierrätetylle vanhalle karttapohjalle Merikarttasarjasta B Helsinki-Parainen. Jokainen kortti on erilainen, koska karttoja ei ole kopioitu vaan ne ovat leikattuja osia alkuperäisistä veneessä käytetyistä merikartoista ja niissä saattaa olla veneilijöiden tekemiä merkintöjä jäljellä.

Kuvio on käsinpainettu painoväreillä, joiden kanssa ei tarvita haitallisia liuottimia. Kortti on taitettu kaksiosainen 10,5 x 15 cm kokoinen ja mukana tulee siihen sopiva kortin värinen kirjekuori. Jokainen kortti on erilainen, uniikki kappale, kahta samanlaista ei ole ja kortit valikoituvat lähetykseen sattumanvaraisesti.

Lisätiedot

Paino 0.045 kg (kilogramma)
Mitat 10.5 × 15 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...