Makramee solmukurssi, opettele perussolmut

46.00 

”Makramee solmukurssi, opettele perussolmut” -kurssi

Makramee solmukurssi on verkkokurssi, jolla opetellaan perussolmut ja niiden erilaisia käyttötapoja. Makramee tai makramee-solmeilu on vanha käsityötekniikka 1200-luvulta. Makramee solmuilla saadaan tehtyä kauniita pintoja esimerkiksi  koruihin, avaimenperiin, vöihin, amppeleihin ja koristetekstiileihin.

Perussolmuilla saat tehtyä kaikea kaunista, vain oma mielikuvitus on rajana. Perussolmujen lisäksi saat kurssilla vinkkejä erilaisiin käyttötapoihin.

Varasto loppu

Kuvaus

Makramee solmukurssi

Makramee somukurssilla opettelemme perussomut ja paljon muuta. Makramee on helppo tapa tehdä erilaisia kauniita solmeilutöitä. Makramee solmukurssilla aloitetaan kuudella eri somulla, jotka ovat perusta erilaisille solmeilutöille. Näiden kuuden solmun lisäksi kurssilla opittaan myös muita kivoja elementtejä makramee töihin. Teemme esimerkikis erilaisia kuvioita, lehtiä ja sulkia. Tämän lisäksi saat myös muita vinkkejä mitä voit makrameellä tehdä.

Mitä makramee solmuilla voi tehdä

Makramee seinäkoristet ja amppelit ovat juuri nyt vallitsevaa sisustustrendiä. Makramee seinätekstiilit ova mitä moninaisempia ja niissä voit käyttää mielikuvitustasi mielin määrin. Kohokuvioiset ja kauniit makramee työt ovat kauniita sisustuselmenttejä. Selkeälinjaiset ja geometriset solmukuviot ovat tyylikkäitä ja ajattomia, niitä voi käyttää mitä erilaisimpiin tuotteisiin.

Millaisia tarvikkeita tarvitset kurssille

Kurssille tarvitsee makramee someiluun sopivaa paksua puuvillalankaa, joita saa useista lankakaupoista ja askarteluliikkeistä. Tarvitset myös sakset ja maalarinteippiä. Näillä pääsemme alkuun solmukurssilla. Materiaalit eivät sisälly verkkokurssiin.

Kurssin toteutustapa

Kurssi toteutetaan verkkokurssina. Kurssi on jaettu pienmpiin moduleihin, joiden avulla voit itsenäisesti opetelle somuja. Verkkokurssin alustana on Google classroom ja Googele sites. Käytössä on tarvittaessa 1-2 Google meet verkkotapaamista.

Toukokuussa järjestämme myös Makramee työpajan Fiskarsissa. Tästä lisää keväämmällä.

Kurssin aloitus ja hinta

Kurssi alkaa 1.3.2021 mutta siihen voi liittyä mukaan myös myöhemmin non-stop periaatteella.

Kurssin hinta on 46€