Miniryijyn tekeminen, Hop In yhdeksi illaksi

19.00 

Aikaisempi alin hinta: 19.00 .

Miniryijy iltakurssi järjestetään arki-iltana. Voi osallistua myös vaikkapa vain yhtenä iltana ja kokeilla vaikkapa ryijynompelua.
Kurssilla tutustutaan miten ryijy tehdään. Ryijyn  voi tehdä kahdella tavalla: valmiille pohjakankaalle ommellen tai kudontakehyksessä kutoen.
Kurssi järjestään torstai-iltaisin, voit osallistua myös online. Jos haluat osallistua verkon välityksellä, niin laita siitä erikseen tieto tilauksen yhteydessä, jotta saat osallistumislinkin.

Kurssilla voit kokeilla molempia tekniikoita.

Kurssimaksuiksi käyvät myös e-passi, Edenred ja Eazybreak virikesetelit. Näillä voit maksaa kurssimaksun, materiaalimaksu on erikseen.
Jokainen kurssi-ilta varataan ja maksetaan erikseen.

Kurssilla köytettävät materiaalit eivät sisälly hintaan. Materiaalikustannukset riippuvat omista valinnoista, hinta on noin 10 – 45 €.

Kurssin osallistujat ovat aikuisia.
Perheiden osallistumisesta voi tiedustella erikseen Tarjalta.

 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Iltakurssit Hop In periaatteella

Miniryijy iltakurssi järjestetään tiistai-iltaisin. Voit osallistua vaikka vain yhteen iltaan tai valintasi mukaan useampaan.  yhden illan hinta on 19€.
Ryijyn  voi tehdä kahdella tavalla: valmiille pohjakankaalle ommellen tai kudontakehyksessä kutoen. Teemme kurssilla pienen ryijyn tai ainakin aloitamme sen yhden illan aikana.
Kurssin tarvikkeet voi ostaa kurssin aluksi erikseen tai tuoda mukanaan omat materiaalit ja välineet.
Kurssilla tarvitset kutomista varten kudontakehyksen ja siihen liittyvät työvälineet ja ryijylangat. Toista ryijytekniikkaa varten tarvitset pohjakangasta noin 20×20 cm, ryijyn ompelua varten, ryijyn ompeluun sopivan isosilmäisen neulan ja ryijylangat.

Valitse haluamasi kurssi-illat tai ilta alasveto valikosta. Käyttämättä jätetyt kurssi-illat eivät ole vaihdettavissa toiseen iltaan, ellei paikkoja ole vapaana kurssi-iltaa edeltävän päivänä.

Kurssipaikka on SeiMerin työhuoneella Fiskarsissa. Osallistujia yhdelle kurssille otetaan enintään kuusi.

 

Lisätiedot

Päivämäärä

14.2.2023, 28.2.2023, 14.3.2023, 28.3.2023