Uniikki Taidelaukku käsinmaalattu kangas, Avaruus

55.00 

Yksilöllinen laukku on tehty käsinpainetuista kiertotalouskankaista, kankaat ovat ylijäämää muilta toimijoilta. Laukun on noin 29×29 cm kokoinen ja sen pohja on noin 5 cm leveä, kantohihna on säädettävä ja sen pituus on noin 70-140 cm. Laukussa on kaksiosoinen sisätasku.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Uniikki taidelaukku, olkalaukku, mustanharmaa avaruus Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Uniikki Taidelaukku jossa käsinmaalattu kangas Avaruus on 100% suomalaista käsityötä SeriMerin työhuoneelta Fiskarsin Ruukista. Kuvio on maalattu matta- ja helmiässävyisillä kankaan painamiseen käytettävillä väreillä.
Laukku on tehty kiertotalousperiaatteella  huonekalukankaista, jotka on ollut liian pieniä paloja verhoiluun, mutta riittävän suuria laukkuihin. Maalattu kangas on vahvaa työvaatekangasta ja laukussa on yhdistetty yksiväristä villasekoite huonekalukangasta.  Tämä Uniikki Taidelaukku on hyvän kokoinen ja siihen mahtuu vaikka pienikokoinen läppäri tai iPadi.

Laukun on noin 28×30 cm kokoinen ja sen pohja on noin 5 cm leveä, kantohihna on säädettävä ja sen pituus on noin 70-140 cm. Laukussa on kaksiosoinen sisätasku.

Suosittelemme tälle uniikille olkalaukulle hellävaraista käsinpesua. Laukun voi halutessaan suojata testiilisuoja-aineella.

Kuvio, suunnittelu ja valmistus: Tarja Mustakallio

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Mitat 37 × 5 × 33 cm