Uniikki Taidelaukku käsinpainettu Hepat kangas, punainen

75.00 

Aikaisempi alin hinta: 75.00 .

Yksilöllinen laukku on tehty käsinpainetuista kiertotalouskankaista, kankaat ovat ylijäämää muilta toimijoilta. Laukun on noin 29×29 cm kokoinen ja sen pohja on noin 5 cm leveä, kantohihna on säädettävä ja sen pituus on noin 70-140 cm. Laukussa on kaksiosoinen sisätasku.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): Uniikki taidelaukku, olkalaukku, mustanharmaa avaruus-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Uniikki Taidelaukku jossa käsinpainettuHepat-kangas on 100% suomalaista käsityötä SeriMerin työhuoneelta Fiskarsin Ruukista.

Laukku on tehty kiertotalousperiaatteella  huonekalukankaista, jotka on ollut liian pieniä paloja verhoiluun, mutta riittävän suuria laukkuihin. Painettu kangas on vahvaa puubillaa ja laukussa on yhdistetty huonekalukangasta.  Tämä Uniikki Taidelaukku on hyvän kokoinen ja siihen mahtuu vaikka pienikokoinen läppäri tai iPadi.

Laukun on noin 36×28 cm kokoinen ja sen pohja on noin 5 cm leveä, kantohihna on säädettävä ja sen pituus on noin 70-140 cm. Laukussa on kaksiosoinen sisätasku.

Suosittelemme tälle uniikille olkalaukulle hellävaraista käsinpesua. Laukun voi halutessaan suojata testiilisuoja-aineella.

Kuvio, suunnittelu ja valmistus: Tarja Mustakallio

Lisätiedot

Paino 0.350 kg (kilogramma)
Mitat 35 × 5 × 33 cm (senttimetri)