SeriMeri on perustettu keväällä 2008, jolloin ajatuksena oli serigrafian, silkkipainon mahdollisuuksia hyödyntäen tuottaa yksilöllisiä, käsintehtyjä käyttötekstiilejä ja lahjatavaroita. SeriMerin yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi 5.1.2016.

’Design by Tarja’ syntyi jo paljon ennen SeriMerin syntyä. Kun paperit täyttyivät kuvista ja ajatus kuvien painamisesta tuntui luonnolliselta, alkoi ajatus omasta pienestä design-alan yrityksestä kyteä. Tie yrittäjyyteen on jatkuvaa opettelua ja oppimista, kokeilua, luomisen tuskaa ja onnistumista.

Käsintehty on yksilöllinen, jollain tapaa aina uniikki, kahta aivan samanlaista tuotetta ei ole. Designtuotteissa keskeisintä on oma idea, oma suunnittelu ja oma työ. Kun kuvat syntyvät oman työpöydän ääressä ja niistä painettu kangas muokataan tuotteiksi, syntyy SeriMerin näköiset tuotteet. Ideat ja kuviot syntyvät valmiiksi tuotteiksi omalla työhuoneellamme.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat tällä hetkellä muun muassa kännykkäpussit, kukkarot, uniikit taidelaukut, tiski- ja siivousliinat, lasinalustat ja taidegrafiikkaa. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita, joissa pyritään taiteelliseen ulkonäköön ja hyvään käytettävyyteen. Tarjoamme myös erilaisia kursseja Luova Taidepaja nimellä. Luova taidepaja on pieni kässäkoulumme.

Tuotteiden myynti tapahtuu pääasiassa alan myyntitapahtumissa ja netin kautta. Tuotteitamme on myynnissä Fiskarsissa Aura nimisessä myymälässä. Aura sijaitsee keskellä Fiskarsin kaunista ruukkimiljöötä.

Käyttämämme kuvat ovat Tarja Mustakallion tuotantoa ja oikeudet kuviin kuuluvat hänelle. Tarja Mustakallio on Kuvasto ry:n jäsen ja mikäli haluatte hyödyntää hänen kuviaan taloudellisesti, ottakaa yhteyttä Kuvastoon.

SeriMerin toimintaan kuuluu myös purjehduskoulu, johon yrityksen nimikin antaa vihjeen. Purjehdus on meidän pitkäaikainen yhteinen harrastus. Ajatus kahden toimialan yrityksestä oli olemassa paljon ennen SeriMerin perustamista. Purjehduskoulutus tapahtuu SeriMeri Oy:n aputoiminimen Helsinki Yachting alla. Purjehduskoulumme kaikki kurssit ovat englanninkielisiä. Koulumme ohjelmaan kuuluvat purjehduskurssit ja navigointikurssit, sailing courses in english. Katso lisää Helsinki Yachting sivuilta: http://www.helsinkiyachting.fi

Kahden toimialan pikkuyrityksessä voimme yhdistää kiinnostuksemme kohteita ja työtämme. Toiminnassamme tärkeitä asioita ovat uuden luominen, lähituotanto, ympäröivän maailman huomioiminen ja seikkailuhenkisyys. Ammattimaisella asenteella yritämme turvata toimintamme jatkuvuuden.

Tarja ja Mikko

 

 

SeriMeri OY

10470 FISKARS
Y-tunnus: 2735070-5
p. 0400 63 7070
tarja@serimeri.fi