SeriMerin laukuissa on kolme kokoa, joista on myös variaatioita ulkonäöllisesti.

Pienin kolmesta koosta on Kännykkälaukku. Se on ulkomitoiltaan noin 12 x 16,5 cm ja etutaskun korkeus on noin 11 cm. Kännykkälaukku on toimiva kaksiosainen pikkulaukku. Etutaskuun mahtuu esimerkiksi passi ja isompaan osaan mahtuu isompikin kännykkä. Känykkälaukku sopii hyvin myös pikkulaukuksi, kun tavaraa ei ole paljon mukana. Tämä malli sopii sekä naisille, että miehille, niin tytöille kuin pojillekin.

Toinen koko on on olkalaukku. Laukun koko on noin 24 x 20 x 5 cm. Siinä on vuoret ja vuoreen on ommeltu 2-osainen tasku. Tämän kokoisesta olkalaukusta on monta variaatiota, joissa leveys ja korkeus vaihteleva noin +/- 5 cm. Laukku on sopivan kokoinen, jotta kaikkein tarpeellisimmat tavarat tulevat mukaan, mutta ei liian suuri, jotta et kanna liikaa tavaraa mukanasi.

Laukkujen kolmesta koosta suurimman laukun koko on 28 x 25 x 5 cm. Tästäkin laukusta on monta variaatioita sekä vaaka- että pystymallisena, joissa leveys ja korkeus vaihteleva noin +/- 7 cm. Tässäkin laukussa on sisällä sivutaskut vuoreen ommeltuna.

Laukkujen kolme kokoa antaa mahdollisuuden varioida laukkuja, tehdä niistä yksilöllisiä ja moneen käyttöön sopivia. Useissa laukuissa on myös vetoketjullinen ulkotasku. Kaikissa laukuissa on portaattomasti säädettävä hihna, jonka pituus on noin 70-140 cm.