Nyt on vajaa kuukausi jouluun!

Joululahjojen miettiminen on juuri nyt ajankohtaista. Meidän joululahjaidea on kudontakehys ja kurssi miniryijyn kutomseen. Muodikkaan miniryijyn kutominen on hauskaa ja luovaa tekemistä.

Kudontakehys mukaan retkille

Kudontkehyksen voi ottaa mukaa myös matkalle ja erilaisille retkille, mökille, asuntoautoon tai vaikkapa veneeseen. Se ei vie paljon tilaa, sen koko on 16×24 cm, ja kehyksen käyttö ei myöskään tarvitse sähköä. Miniryijyihin voi käyttää käsitöistä jääneet langat ja pieniä ryijyjä voi ommella yhteen yhdeksi isoksi ryijyksi.

Kutominen on rentouttavaa

Käsillä tekeminen rauhoittaa mieltä ja kutominen on rentouttavaa sekä luovaa tekemistä. Minulle käsityöt ovat eräänlainen mindfullnes. Käsityöt eivät ole vain jonkin valmiin tuotteen tekemistä se on paljon enemmän. Pienenkin käsityötaidon oppiminen voilla merkittävää, koska siitä tule onnistumisen ja oppimisen tunne. Anna lahjaksi kädentaitoja sekä iloista mieltä.

 

Kudontakehyksen käyttö

Kudontakehyksen käyttö on helppoa ja pakkauksen mukana tulee kehyksen lisäksi pujotusneula ja kudontakampa. Olen lisännyt kurssipakkaukseen myös loimilankaa ja harjoittelulankoja.

Melkein valmis miniryijy

Tässä kuvassa miniryijy on melkein valmis. Työ irrotetaan kehyksestä ja loimilangat solmitaan. Sitten voi aloittaa uuden työn.

Miniryijy Pärske

Tämän miniryijyn nimi on Pärske. Ryijyyn olen käyttänyt kahta eriväristä sukkalankaa. Sukkalanka on paksua ja siitä syntyy ihanan pörröinen ryijy.