Kevätmuoti 2020 on tuonut mukanaan kukonaskelkuvion uudelleen kauppoihin, huomasin tämän viikonloppuna kun kävin Helsingissä. Siitä syntyi ajatus tehdä kukonaskelkuvio olkalaukku kiertotalouskankaista.

Sain aivan ihania kukonaskelkuvioisia huonekalukankaan soiroja, jotka ovat ylijäämää muilta tekijöiltä. Kangassoirot olivat juuri sopivia laukun korkuisia kappaleita. Näistä leikkasin olkalaukun kappaleet ja ompeli ihanat kevään uutuuslaukut.

Kukonaskelkuvioisen laukun koko on 22 x 22 cm ja alareunassa on 2 cm hapsut kankaan reunahulpiosta. Ajatuksena on, että hapsut käytössä vielä muuttuisivat irtonaisiksi ja hapsuttaisivat laukun alareunan hauskan pehmeäksi.

Pystyin hyvällä suunnittelulla käyttämään kiertotalouskankaani niin, ettei siitä jäänyt yhtään palaa hukkaan. Laukkuun laitoin taskullisen vuoren, taskun koko on laukun levyinen ja vähän matalampi kuin laukku itse. Laukussa on portaattomasti säädettävä olkahihna, jonka pituus on 70-140 cm. Tässä on sinulle Kukonaskelkuvio olkalaukku kiertotalouskankaista.

Suosittelen laukulle hellävaraista käsinpesua.

Kukonaskel-kuvio-laukku-

Kukonaskelkuvioinen laukku koko 22x22cm