Enismmäine valotettu printtini oli Tulppaani, joka syntyi jouluna 2006. Makailin sohvalla flunssassa ja katselin muiden joulunviettoa. Silmieni edessä olivat myös ihanat joulutulppaanimme, joista tein lyijykynäpiirroksen ja myhemmin maalauksen. Piirroksesta syntyi myös ensimmäinen valotettu printtini, Tulppaanit. Tämän jälkeen syntyivät Traktori, Keiju ja myös Metsä, jonka olen piirtänyt jo 70-luvulla. Vuosien varrella printtejä on tullut lisää ja jotkut ovat jääneet pois odottamaan varastoon uutta tulemistaan.

Nyt olen punonut yhteen printit vuosien varrelta. Näistä on syntynyt Uniikkeja olkalaukkuja, tämä on printtien 10-vuotisjuhlan kunniaksi limited edition sarja. Laukut ovat Aura-myymlässämme Fiskarsisa keskellä Fiskarsin ruukkia. Näitä laukkuja voi tiedustella myös sähköpostitse https://www.serimeri.fi  nettisivumme alareunassa olevan yhteystietolomakkeella.

 

Pärekorit ja kontit ovat perinteisiä suomalaisia laukkuja ja reppuja, tätä tekniikka käyttäen olen tehnyt laukkuja, joihin on punottu printtejä vuosien varrelta