Kännykkälaukku, koirakuviot

35.00 

Aikaisempi alin hinta: 35.00 .

Kännykkälaukku on sopiva useimmille älypuhelimille ja se on myös erinomainen passipussi. Laukun etuosassa kätevä tasku, johon sopii hyvin esimerkiksi pankkikortti koteloineen ja pieni kolikkokukkaro. Kännykkälaukku on 11,5 cm leveä ja 17 cm korkea ja siinä säädettävä olkahihna.

Hinta 35€

 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Koirakuvioinen kännykkälaukku on valmistettu käsinpainetusta 100 % puuvillakankaasta ja siinä on puuvillainen vuori. Kännykkälaukussa kaksi vetoketjullista osaa: kukkaro ja isompi pussi kännykkää varten. Laukku on ulkomitoiltaan noin 11,5 x 17 cm. Etutaskun korkeus on noin 11 cm. Koska kännykkälaukku on 100% käsityötä, jokainen laukku on yksilöllinen kappale.

Kännykkälaukussa on kantolenkki molemmilla puolilla, joten sitä voi kantaa olkahihnassa käsilaukun tapaan tai sen voi laittaa vyötärölle kantohihnastaan. Kännykkälaukku on  myös mini-käsilaukku ja se sopii passipussiksi tärkeiden matkadokumenttien säilytykseen. Tämä on myös hyvä ensimmäinen käsilaukku pikkunaisille.

Olkahihnan pituus on säädettävissä portaattomasti 70 – 140 cm. Hihna on musta kaikissa laukuissa.

Tuotteen mallin ja painokuvion on suunnitellut Tarja Mustakallio.

Huom! Kännykkälaukut eivät ole aina aivan samanlaisia, sillä koirakuvion kohta voi vaihdella riippuen siitä, mistä kohtaa kangasta tuotteen osat on leikattu.

Laukun voi pestä käsin ja se on oiottava kosteana.

Lisätiedot

Paino 0.104 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 1 × 15 cm (senttimetri)
Väri

, , , , , , , , , , , , ,