Tekstiilitaide teos ”Meren äärellä” mixed media

2,350.00 

Aikaisempi alin hinta: 2,350.00 .

Meren äärellä, Mixed Media taidetekstiili

Meren äärellä on alkuvuodesta 2021 valmistunut teos. Teos on tehty puuvillakankaalle. Puuvilla kankaat on painettu monotypian keinoin. Eriväriset palat on yhdistetty yhdeksi kankaaksi, joka on erilaisten tilkkutyöpalojen pohjana. Kuviot olen ommellut vapaalla taidetikkauksella, ja viimeistelyn olen maalannut käsin täydentäen ja syventäen kuvaa.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): TEKSTIILITAIDE MEREN AARELLA Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Meren äärellä, Mixed Media taidetekstiili

Meren äärellä on alkuvuodesta 2021 valmistunut teos.

Meren äärellä tunnen olevani vapaa, innostunut ja luova. Meri herättää aamuisin äänellään veneen kylkeen. Välillä ääni on pieni hiljainen ja kysyvä, välillä se on loiskiva, iskevä ja vaativa. Näistä äänistä voin arvailla millainen päivä meillä on merellä. Tuuli kiidättää venettä merenpintaa pitkin uusiin paikkoihin. Nousemme maihin aurinkoiselle kallioille, tummalle varjoisalle metsäpoluille tai lämpimillä hiekkarannalle. Sadekuuro saa meidät juoksemaan veneen turvaan ja illan hämärtyessä voi auringonlaskusta arvailla seuraavan päivän säätä ja sitä mihin tuuli ja meri meidät vie.

Materiaali

Teos on tehty puuvillakankaalle. Puuvilla kankaat on painettu monotypian keinoin. Eriväriset palat on yhdistetty yhdeksi kankaaksi, joka on erilaisten tilkkutyöpalojen pohjana. Kuviot olen ommellut vapaalla taidetikkauksella, ja viimeistelyn olen maalannut käsin täydentäen ja syventäen kuvaa.

Tässä kuvia valmistumisesta

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)