Olkalaukku sivutaskulla

49.00 

Olkalaukku jossa on iso sivutasku sopii hyvin naisille ja miehille. Olkalaukun leveys on noin 18 cm ja korkeus noin 23 cm. Etutasku on neliön mallinen ja sen koko on noin 18 x 18 cm ja siinä on vetoketju. Kuvio on painettu laukun molemmille puolille.

Valitse kuvio ja väri alasvetovalikosta.

Poista
 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Olkalaukku jossa on iso sivutasku sopii hyvin naisille ja miehille. Laukkuun mahtuu kätevästi kaksi puhelinta ja muuta tarpeellista. Sivutaskullisessa olkalaukussa on samanlainen malli kuin kännykkälaukussammekin.

Olkalaukun leveys on noin 18 cm ja korkeus noin 23 cm. Etutasku on neliön mallinen ja sen koko on noin 18 x 18 cm ja siinä on vetoketju. Siinä on portaattomasti säädettävä hihna jonka pituus on 70 -140 cm. Hihnan metalliosat ovat niklatut, hopean väriset. Laukussa on vuori ja päälinen puuvillakankaasta. Olkalaukun pohjaväri on tumma luumu ja printti on turkoosi.

Uusi olkalaukku jossa iso sivutasku on suunniteltu kaikenikäisille käyttäjille. Olkalaukku sopii hyvin niin naisille kuin miehillekin.

Suosittelemme olkalaukulle hellävaraista käsinpesua. Laukku on hyvä oikoa kosteana ja sen voi silittää puuvillalle sopivalla lämmöllä. Älä silitä vetoketjujen yli, sillä kuumuus vaurioittaa vetoketjua.

Lisätiedot

Paino 0.250 kg
Mitat 18 × 23 cm
Kuvio ja Väri

Tulppaan, musta, Tulppaani, luumu, Tulppaani, turkoosi, Ötökkä, icepink, Ötökkä, keltainen, Koira, musta, Koirat, musta, Yksivärinen, musta